Hoeveel mensen kan ik meenemen?
Gemiddeld passen er 8 volwassen op de foto. De kleintjes zijn hier makkelijk tussen te zetten. Wil je met en grotere groep komen, overleg dit van te voren dan even.

Waar vind ik de fotonummers?

Wil je de USB-stick met de ingelijste foto, geef ons dan het fotonummer door van de foto die je afgedrukt wil hebben.
Het fotonummer vind je niet in de slideshow maar je kunt deze terugzien als je vanuit de slideshow doorklikt naar de webstore. Dan kun je via de ‘bekijk alle foto’s’ link in de linkerbovenhoek naar het grid me alle foto’s. Als je daar overheen hovert met je cursor, of wanneer je op een foto klikt om deze te vergroten, zie je de bestandsnaam staan.

 

Kleding tips
Kom allemaal in dezelfde stijl, bv jeans met een wit shirt, allemaal in het wit of zwart met een kleuraccent. Zo krijg je eenheid in de foto’s. Hebben de kinderen een favoriete knuffel of speeltje, neem het mee, leuk voor op de foto!

Lachebekkies

Mag ik mijn huisdier meenemen?
Natuurlijk, iedereen mag mee op de foto, ook jullie huisdier. Geef het wel even van te voren aan, dan houden we hier rekening mee!

Lachebekkies

Ik wil graag met een groep meiden komen, kan dat?
Natuurlijk ! Een kinderfeestje of vrijgezellen party, een ‘fashion shoot’ met je beste vriendin, het kan allemaal! Vind je het leuk om het geheel helemaal af te maken dan kunnen we ook een visagist voor jullie laten komen. Voor feestjes kunnen we ook een high tea organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lachebekkies

 

Digitaal
Wanneer je de foto’s digitaal besteld krijg je een USB-stick, hier staan hoge resolutie .jpg bestanden op, in kleur, zodat je hier zelf een kleur, zwart wit of sepia afdruk van kan laten maken. De bestanden hebben geen naamsvermelding of watermerk. Je kan dus zo veel afdrukken maken als je zelf wil! Weet je van te voren al dat je graag de foto’s digitaal wil? Deze kan ook na het fotograferen worden afgerekend, dan wordt hij binnen een week naar je toegestuurd.

Lachebekkies

Hoe lang duurt het voor de bestelling klaar is?
Een week nadat je foto’s hebt laten maken krijg je een mail met een link waar je de foto’s online kan bekijken. Hier kan je je foto’s ook bestellen en direct betalen. Een gewone foto afdruk wordt na 1 a 2 werkdagen met de post naar je verzonden. Een afdruk op bijvoorbeeld canvas duurt vaak wat langer, 4 a  5 werkdagen.

Lachebekkies

Leeftijd
Jong en oud mag op de foto komen. Ben je minderjarig dan moet er een ouder of voogd mee komen als de foto’s worden gemaakt !

Lachebekkies

 

Hoe lang blijven de foto’s bewaard?
De foto’s blijven 4 weken online staan om te bestellen. Lukt het niet binnen deze tijd dan kunnen we deze periode met 3 weken voor je verlengen. Daarna is het niet meer mogelijk om foto’s te bestellen.

Lachebekkies

Betaling
De opname kosten, €25,-, betaal je in de studio, contant of met pin.
Bestel je geen foto’s dan krijg je dit bedrag niet terug.
Bestel je foto producten in de webshop dan betaal je de bestelling direct bij het afronden in onze webshop. Heb je de bestelling niet betaald, dan word deze  niet verwerkt.
Indien gewenst kan je de bestelling ook ophalen in de studio, deze dient contant of met pin te worden voldaan bij het ophalen !

Lachebekkies